Klimles voor kinderen

De Broekerberg organiseert klimlessen voor kinderen.

KLIMMEN VOOR KINDEREN (tot 18 jaar)

Op vijf dagen in de week in het mogelijk om bij ons een klimles te volgen voor kinderen. De klimles duurt één uur en wordt elke keer zo leuk en zo uitdagend mogelijk ingericht! Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere uren mee te doen. 

Voor een proefles, bekijk de mogelijkheden onderaan bij ‘Proefles klimmen’

voor het 'echie'

KLIMEXAMENS 

Een moment waar de kids mogen laten zien wat zij in petto hebben en wat ze geleerd hebben tijdens de lesssen. Klimmen en boulderen doe je via routes op een bepaald niveau (4, 5a 5b 5c, 6a 6b 6c, 7). Tijdens de klimexamen wordt getoets of uw kind deze routes kan uitklimmen en dus zijn/haar klimtouwtje heeft verdient! Bij De Broekerberg maken wij hier altijd een bijzondere dag van voor het gehele gezin!

BROEKERBERG CLUB COMPETITIE

Sinds 2022 hebben wij onze eigen competitie! Enkele dagen per jaar organiseren wij de BCC, waarin de klimmers in hun eigen poule strijden om de wel begeerde kampioenschap!


WEDSTRIJDTEAM LESSEN 

Voor de echte klimsport liefhebbers die wedstrijden regionaal willen gaan klimmen, geeft De Broekerberg zogeheten ‘wedstrijdteam les’. Dit is 2 uur lang, onder intensieve en proffesionele begleiding les om nog beter in te gaan op de ontwikkeling van technieken, inzicht en  behendigheid . Gefocust op wedstijden.

Lessen

vanaf sept 2023

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :

16:00 – 18:00 uur  kids + jeugd 
16:00 – 18:00 uur  kids + jeugd 
16:00 – 18:00 uur  kids + jeugd + 19:30 – 21:30 volwassen
16:00 – 18:00 uur  kids + jeugd 
Geen 
09:00 – 12:00 uur kids + jeugd 

Proefles klimmen

Wij hebben twee keer per maand een proefles klimmen voor kinderen. Doorgaans zijn deze op de eerste woensdag van de maand en de derde zaterdag van de maand.