Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging Cursussen

Volg een NKBV Cursus bij De Broekerberg in Broek op Langedijk

Behaal je NKBV Cursus bij De Broekerberg

De NKBV is de Nederlandse klimbond en staat voor Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsportvereniging. Deze vereniging bestaat uit verschillende disciplines van de klim- en bergsport. Een van deze disciplines is het sportklimmen, voor deze disciplines heeft de NKBV diverse (instructeurs)opleidingen gemaakt en richtlijnen bepaald in het sportklimmen.

Ook bieden zij of assisteren zij met het organiseren van klimwedstrijden. De Broekerberg is actief betrokken bij de NKBV. Zoals bijvoorbeeld het aanbieden van NKBV cursussen Indoor Toprope en Indoor Voorklimmen. Maar ook met het opleiden van instructeurs volgens de NKBV standaarden.

Naast de opleidingen en cursussen organiseren wij ook de NKBV Serie wedstrijden. Deze wedstrijden zijn jaarlijks in onze hal en is voor kinderen en volwassenen.

NKBV Serie wedstrijden

Naast de opleidingen en cursussen organiseren wij ook de NKBV Serie wedstrijden. Deze wedstrijden zijn jaarlijks in onze hal en is voor kinderen en volwassenen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de NKBV Indoor Toprope op Indoor Voorklimmen cursussen? Klik dan op een van de onderstaande knoppen.

Klimwedstrijden

Wij bieden wedstrijdtraining aan voor de klimmers die graag met wedstrijden meedoen. Deze klimmers sluiten zich aan bij Klimteam de Broekerberg en kunnen aan elke klimwedstrijd in Nederland meedoen. Elk jaar is er een regionale wedstrijd genaamd De Series van de NKBV (Nederlandse klimbond). Met De Series klim je in Broek op Langedijk en Amsterdam meerdere wedstrijden. Klimmers van elke niveau kunnen aan deze wedstrijden meedoen. Je wordt namelijk ingedeeld op je eigen niveau. Als je mee wilt doen met de wedstrijdtraining kan je mailen naar info@broekerberg.nl of een van de klimles instructeurs aanspreken.